Luis Enrique:

Luis Enrique: "La clau ha estat la fe de l'equip i de l'afició"

El tècnic asturià ha destacat el gran suport de l'afició, i ha afegit: "Aquest esport és únic, cap culer oblidarà mai aquesta nit"

El FC Barcelona ha aconseguit una de les remuntades més èpiques que s'han viscut en el món del futbol. Els blaugranes han vençut el PSG (6-1) remuntant el 4-0 sofert a París, gràcies als gols de Suárez, Kurzawa (pròpia porta), Messi, Neymar (2) i Sergi Roberto. El tècnic culer, Luis Enrique Martínez, ha destacat que "la clau ha estat la fe de l'equip, dels jugadors i de tota l'afició".

A continuació, destaquem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique Martínez:

  • "El millor és l'alegria que hem donat avui als culers. Aquest triomf està dedicat a tots els que han tingut fe, els que ens han donat suport cada dia i sobretot en els moments més complicats, després de perdre a París".
  • "La clau ha estat la fe de l'equip i de l'afició fins a l'últim moment. Hem començat molt bé, generant moltes recuperacions, però no tantes ocasions de gol. Però defensivament, malgrat tots els riscos presos, hem fet el partit pràcticament perfecte".
  • "És una nit difícilment explicable amb paraules. L'afició ha estat a l'altura d'aquest equip. Mentre seguim vius en totes les competicions, el nostre objectiu és guanyar-les totes".
  • "Al descans hem parlat de la possibilitat de fer el tercer i posar-los en més problemes. Amb el seu gol, hem seguit tenint una gran fe, i l'afició del Camp Nou també. És una victòria de la fe de tots els jugadors, de tota la plantilla, que ha demostrat al llarg de molts anys que tenen un gran afany per guanyar".
  • "Aquest esport és un esport únic, de sonats, cap culer oblidarà aquesta nit. Sempre li faig la broma a Sergi Roberto que no marca, i avui ha ficat el gol històric. Ha estat un torrent de sentiments, ho he gaudit com el que més".
  • "Aquest equip ha demostrat que sap guanyar, però que també sabem perdre. Victòria dedicada als culers, sobretot als que de veritat ens han donat suport després del 4-0. Classificar-se de aquesta manera és un reforç bestial de cara a eliminatòries següents".
  • "Des de la pretemporada, aquest equip té com a objectiu guanyar tots els títols que es disputin, el que significa estar a un gran nivell tota la temporada. A més, aquest meravellós esport et permet tenir la revenja i viure una nit única".
  • "Aquest sistema dóna més possibilitats, situacions que fixen més el rival, més jugadors que poden participar-hi. Són recursos, però els que fan bons els sistemes són els jugadors, les ganes que tenen de seguir guanyant".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut