Neymar lidera la classificació del Brasil per al Mundial 2018

Neymar lidera la classificació del Brasil per al Mundial 2018

En partits de classificació per a la cita de Rússia, la canarinha ha golejat Paraguai (3-0) amb golàs del blaugrana i ja té el bitllet matemàtic, mentre que l’Uruguai, en el retorn de Suárez a l’equip, ha caigut a Perú (2-1)

En l’última jornada de partits classificatoris per al Mundial 2018 de Rússia d’aquesta aturada amb participació blaugrana, Neymar Jr i Luis Suárez han obtingut resultats oposats amb les seves seleccions. El Brasil ha golejat el Paraguai a Sao Paulo (3-0) amb gol del blaugrana, es manté ferm al capdavant de la classificació i ja té el bitllet per a la cita mundialista, mentre que l’Uruguai ha caigut (2-1) en la seva visita al Perú i segueix en la tercera posició.

La canarinha continua liderant el grup de classificació amb solvència i és la primera selecció classificada per a la cita de Rússia, a més del conjunt amfitrió. El combinat dirigit per Tite s’ha imposat sense problemes a la selecció de Paraguai per 3-0 en el partit disputat aquesta matinada a Sao Paulo. Coutinho ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador a la primera part amb una bona jugada personal i una paret amb Paulinho.

A la represa, Neymar Jr ha desaprofitat un penal a favor en topar-se amb l’aturada de Silva, el porter paraguaià. Però el crac blaugrana només ha trigat 10 minuts a refer-se amb un espectacular gol: ha encarat la porteria des del seu camp amb una conducció en diagonal i ha creuat un xut que ha significat el 2-0. El madridista Marcelo, a les acaballes del partit, ha sentenciat la victòria. D’aquesta manera, la selecció canarinha amplia el seu liderat: suma 33 punts, nou més que Colòmbia, segona classificada.

Assistència insuficient de Suárez

Quan ha acabat el partit entre el Brasil i Paraguai, a Perú començava el duel entre el combinat local i l’Uruguai. A l’equip charrúa tornava el blaugrana Luis Suárez, que no havia pogut participar en el partit contra el Brasil per sanció. Però el retorn del golejador culer no ha estat suficient per sumar el triomf. El combinat dirigit per Oscar Tabarez s’ha avançat amb un gol de Carlos Sánchez, assistit per Suárez, a la mitja hora de joc. Però Perú ha reaccionat immediatament: Guerrero ha igualat el marcador, i a la represa Flores ha donat els tres punts al conjunt local. L’Uruguai ha buscat l’empat, però s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió d’Urreta.

Després d’aquesta derrota, l’Uruguai queda en tercera posició amb 23 punts, igualat amb Xile i amb un punt més que l’Argentina. L’albiceleste, sense els sancionats Leo Messi i Javier Mascherano, van caure a Bolívia per 2-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut