Marta vs Andressa: El cara a cara més esperat

Marta vs Andressa: El cara a cara més esperat

Les atacants de Rosengärd i Barça responen les preguntes relacionades amb la vibrant eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions, que comença dimecres
Cinc vegades escollida com la millor jugadora del món (entre el 2006 i el 2010), Marta Vieira da Silva és considerada merescudament com una viva llegenda del futbol femení mundial. La davantera brasilera, de 31 anys, és la futbolista més emblemàtica del FC Rösengard, el rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions.

Andressa Alves, per la seva banda, té 24 anys i cursa la seva primera temporada al Barça i la segona a Europa, després d’un debut amb el Montpeller. Mai, doncs, havia jugat la Lliga de Campions. L’esquerrana és una de les armes més efectives del Barça Femení i ja suma dues dianes en els quatre partits a la màxima competició continental.

Totes dues són internacionals amb el Brasil. De fet, van coincidir a la canarinha en els passats Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i mantenen una magnífica relació. Serà la primera vegada que Andressa s’enfronti a Marta, la qual reconeix com la seva ídola. Abans, les brasileres responen el test dels quarts de final de la Lliga de Campions.

L’anada del Rosengärd-Barça serà dimecres a Malmö, mentre que la tornada es disputarà una setmana més tard, el dia 29, al Miniestadi (19 hores). 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut