Luis Suárez: “Queda molta Lliga i no abaixarem els braços”

Luis Suárez: “Queda molta Lliga i no abaixarem els braços”

Tot i no treure un resultat positiu de Riazor, el davanter uruguaià ha assegurat que “hi ha coses per millorar” i ha remarcat la voluntat de “lluitar fins al final”

Luis Suárez ha estat l’autor del gol blaugrana en el 2-1 final contra el Deportivo. L’uruguaià ha caçat una pilota morta a l’àrea petita i ha afusellat el porter rival amb un potent xut ajustat al pal. En declaracions en finalitzar el matx, i malgrat la derrota, el jugador blaugrana ha assegurat: “Queda molta Lliga i lluitarem fins al final”. Segons el golejador, els primers compassos han condicionat el partit: “Hem regalat els primers minuts. Ells no han perdonat i han aprofitat l’ocasió de gol”. També ha volgut remarcar que el partit de Champions League de dimecres “no ha passat factura”, ja que l’equip ha “tingut temps per recuperar-se”.

Fent referència al Deportivo, ha assegurat: “Els partits contra rivals que estan lluitant a la part baixa de la classificació són durs perquè a casa es fan forts”. Malgrat la derrota, Suárez ha afirmat: “La Lliga no és gens fàcil guanyar-la, per això no abaixarem els braços”. “Ara és moment de descansar i veure què podem millorar”, ha afegit.

A continuació, repassem altres declaracions dels jugadors del FC Barcelona:

Gerard Piqué

“Hem intentat controlar el partit, però el seu gol ens ha fet massa mal, no hem sabut buscar solucions. Tot i això, el gol ràpid a l’inici de la segona part ens ha fet creure que podíem capgirar-lo”.

“Ara hem d’afrontar la situació amb tranquil·litat i calma. Tant els jugadors com l’afició ho volem tot, encara queda molta Lliga i continarem lluitant fins al final. En els últims mesos s’ha demostrat que es pot capgirar i estic convençut que tenim moltes opcions de guanyar-la”.

“L’esport és així. No som màquines, i després d’un gran esforç com el de dimecres és més difícil competir. Però no és cap excusa, el calendari és dur i hem de passar aquest tipus de setmanes en què jugues cada tres dies i els partits t’exigeixen un esforç gran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut