La Juventus, rival del FC Barcelona als quarts de final de la Lliga de Campions

La Juventus, rival del FC Barcelona als quarts de final de la Lliga de Campions

El conjunt italià serà el següent escull dels blaugranes; l’eliminatòria començarà a Torí l'11 d'abril i la tornada es disputarà una setmana després, el dimecres 19, al Camp Nou

El FC Barcelona ja coneix el seu rival als quarts de final de la Lliga de Campions. Després del sorteig que s’ha fet aquest divendres a Nyon, el conjunt de Luis Enrique ha sabut que es creuarà amb la Juventus a la propera ronda de la competició europea. El duel d’anada es disputarà a Torí el dimarts 11 d’abril (20.45 h, TV3 i Antena 3), mentre que la tornada es disputarà una setmana després, el dimecres 19 (20.45 h, beIN Sports), al Camp Nou. Cal recordar que el Barça va accedir als quarts després de la històrica remuntada contra el PSG al Camp Nou (6-1).

El precedent més recent entre italians i culers és, ni més ni menys, la final de la Lliga de Campions 2014/15. En aquella ocasió, a Berlín, el conjunt de Luis Enrique es va imposar per 1-3, amb gols de Rakitic, Suárez i Neymar Jr, i va aixecar la cinquena orelluda de la seva història. Aquest encreuament, a més, suposarà el retorn de Dani Alves al Camp Nou.

L'eliminatòria contra el conjunt dirigit per Massimiliano Allegri començarà el dimarts 11 d'abril. Serà després que el Barça hagi jugat tres partits de Lliga en set dies, contra el Granada, el Sevilla i el Màlaga. Després de l'anada -que Sergio Busquets es perdrà per sanció-, els blaugranes rebran la Reial Societat, i el partit posterior a la tornada serà el Clàssic al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid.

El sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions, celebrat a Nyon, ha deparat les eliminatòries següents:

Atlètic de Madrid - Leicester City
Borussia Dortmund - AS Mònaco
Bayern de Munic - Reial Madrid
Juventus - FC Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut