Luis Enrique:

Luis Enrique: "Hem estat infinitament superiors"

El tècnic asturià ha afegit que "ha estat un partit molt complet" i que "el resultat hauria pogut ser bastant més ampli"

El FC Barcelona ha superat amb solvència el València (4-2) gràcies a un doblet de Leo Messi i les dianes de Luis Suárez i André Gomes. El tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, ha destacat en roda de premsa que l'equip "ha estat infinitament superior", i que "ha estat un triomf molt merescut i que hauria pogut ser un resultat més ampli".

L'asturià ha comentat: "Ha estat un partit molt complet, que ha tingut de tot. Hem combatut bé davant un equip molt replegat amb bones entrades de segona línia i amb moltes ocasions generades, sobretot a la primera part". A més, ha afegit: "El València és un rival que sempre ens costa, però hem tingut paciència, i fins al final no hem pogut sentenciar completament el partit".

"Hem fet un partit molt complet i hem generat moltes ocasions"

Pel que fa al plantejament del rival, Luis Enrique ha explicat: "Quan un rival decideix tancar-se i té jugadors ràpids en banda, és normal que faci alguna transició, però hem fet una bona pressió després de pèrdua. La pilota aturada? Així és el futbol, ​​poden tirar-te 100 córners sense que et marquin o que te'n fiquin tres de seguits", ha afegit.

També ha parlat del sistema del FC Barcelona: "Tornarem al 4-3-3 al llarg de la temporada. Però aquesta possibilitat que ens dóna el 3-4-3 són variants molt interessants, i encara podem utilitzar algun esquema més. Amb aquest esquema es prenen riscos, però l'important és poder explotar al màxim les qualitats dels jugadors independentment de l'esquema".

Sobre el gol d'André Gomes, l'entrenador culer ha assegurat: "André reuneix unes qualitats tècniques úniques, un potencial bestial i donarà uns grans anys al Barça, serà un jugador molt important en el futur". Finalment, Luis Enrique ha recalcat: "L'abril serà un mes atroç, per tot el que portem i pel significat de cada partit". A la roda de premsa, l'asturià ha protagonitzat un dels moments més divertits quan un periodista s'ha adormit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut