Exhaurides les places dels tres avions per anar a Torí

Exhaurides les places dels tres avions per anar a Torí

FCBDesplaçaments també ha omplert l’opció de viatge d’autocar més una nit d’hotel. Encara hi ha places per anar i tornar amb autocar el mateix dia del partit contra la Juventus l’11 d’abril

FCBDesplaçaments ja ha omplert les 625 places dels tres avions de què disposa per al viatge dels socis i penyistes a Torí per assistir l’11 d’abril al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre la Juventus i el FC Barcelona.

També s’han exhaurit les places disponibles en l’opció de viatge amb autocar més una nit d’hotel a la ciutat italiana després de l’enfrontament. En aquests moments FCBDesplaçaments encara disposa de places en la seva proposta d’anada i tornada a Torí amb autocar, amb sortida el mateix dia del partit i tornada un cop acabat el matx a un preu de 64 €. Per a aquesta opció ja s’han adquirit 145 places.  

Per aquest motiu, tots aquells socis o penyistes que tinguin entrada i vulguin viatjar a Torí amb aquesta darrera opció encara poden adquirir la seva plaça a l’espai de FCBDesplaçaments d’aquest web (enllaç al final d’aquest text).

Els socis van demanar 1.321 entrades

Per a aquest partit els socis van sol·licitar un total de 1.321 entrades, un cop finalitzat el termini de demanda exclusiu per a ells. Per a aquesta ocasió FCBDesplaçaments va oferir les opcions de viatge amb avió o autocar, amb els avantatges i les comoditats que són característics en els seus desplaçaments, perquè els seguidors s’hi puguin adaptar segons les seves necessitats.

Aquest viatge entra dins del pla de fidelització d’FCBDesplaçaments+, que permet als usuaris del servei sumar punts per ser bescanviats posteriorment en futurs viatges organitzats per l’agència del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut