Victòries de l’Infantil i l’Aleví

L’equip Aleví es podria proclamar campió de lliga el proper diumenge si guanya a Salou

INFANTIL (J21): EFS Palafolls-0, Barça-15

Partit entre el cuer i el líder de la categoria, on el Barça va imposar la seva superioritat des del primer minut. El conjunt local esperava defensant al seu camp, però els gols van anar arribant ràpidament. La primera part va acabar 0-7.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa. L’Infantil blaugrana dominava a plaer i gaudia de moltes ocasions per marcar gràcies a una bona circulació de pilota i amb jugades col·lectives de mèrit.

Gols: 0-1 Toni (min 3), 0-2 Adrián Tapias (min 4), 0-3 Roger (min 5), 0-4 Marc (min 6), 0-5 Marc (min 14), 0-6 Garvin (min 16), 0-7 Toni (min 20) / 0-8 Adrián Tapias (min 23), 0-9 Kike (min 28), 0-10 Victor (min 29), 0-11 Roger (min 30), 0-12 Roger (min 33), 0-13 Adrián Tapias (min 37), 0-14 Adrián Tapias (min 39), 0-15 Marc (min 39).

ALEVÍ (J21): Barça-8, Martorell-2

Partit força disputat amb moltes ocasions del Barça des d’un bon començament. El Martorell va plantejar una defensa a mitja pista per intentar aprofitar alguna possible errada blaugrana en la circulació de pilota, però l’Aleví va moure la pilota bé i ràpid i va trobar amb facilitat el camí de la porteria rival. A la mitja part, el marcador era de 3-0.

A la segona part, el Barça va mantenir el bon joc però amb més efectivitat de cara a porteria. El rival, per la seva banda, va aprofitar dues errades per marcar dos gols. Amb aquesta victòria, el Barça es podria proclamar campió matemàticament el diumenge vinent a Salou si aconsegueix els tres punts.

GOLEJADORS: Darlin Omar (min 7, 1-0); Akim Ràfols (min 11, 2-0); Izan Vargas (min 14,3-0/min 20, 6-1); Magí Yeves (min 21/ 4-0); Victor Sanchez (min 18, 5-0/ min 24, 7-1); Jordi Sanchez (min 27, 8-1)