Luis Enrique: “Hem fet una gran primera meitat”

Luis Enrique: “Hem fet una gran primera meitat”

El tècnic asturià ha destacat el gran esforç dels blaugranes als primers quaranta-cinc minuts de joc, que ha permès deixar la victòria encaminada

“Estic satisfet, ja que es tracta d’una victòria positiva per la grandesa del rival i per com hem gestionat el partit”, assegura Luis Enrique després del matx davant el Sevilla (3-0), que ha fet vibrar de nou el Camp Nou. “Probablement hem fet la millor primera meitat de la temporada”, afegia l’entrenador blaugrana referint-se a la gran pressió exercida sobre el conjunt andalús i que ha permès un domini del conjunt barcelonista. Un triomf que s’ha començat a gestar amb la primera diana de Suárez, de xilena, en una nova genialitat del davanter uruguaià.

El tècnic asturià ha elogiat la gran qualitat del `9’ culer: “Luis Suárez té una gran capacitat per saber sempre on està la porteria que, sumada al seu potencial físic i d’execució, el fan el millor davanter centre del món”. Luis Enrique també ha tingut paraules d’elogi per a Andrés Iniesta després que aquest hagi complert 700 partits amb el Barça: “És un jugador que és un exemple per a tothom, no tan sols en el futbol, sinó també pels valors que representa”. Finalment, el tècnic blaugrana ha recordat que l’objectiu del Barça és “lluitar per tots els títols fins a final de temporada”. “Tenim clar que hem d’anar gestionant la plantilla per controlar càrregues”, ha explicat.

A continuació repassem algunes declaracions dels jugadors blaugrana després de la victòria davant el Sevilla:

Luis Suárez:

“La xilena és un recurs que utilitza el davanter dins l’àrea i ha servit per obrir marcador”.

“Els jugadors estem acostumats a viatges llargs, però hem d’estar al 100% al tram final de la Lliga i la Lliga de Campions”.

“En els partits que queden la mentalitat ha de ser de guanyar-los per continuar depenent de nosaltres per guanyar la Lliga”.

Rakitic:

“Hem sabut què havíem de fer en cada moment. Esperem continuar així perquè ens espera un mes d’abril amb molts partits”.

“Estem satisfets amb el que estem fent i esperem mantenir-ho, perquè anem pel bon camí”.

Mascherano:

“A la segona meitat ens hem dosificat sabent que ve un mes complicat amb molts partits”.

“Tenim bones sensacions, però sempre busquem millorar i cuidar detalls. En aquesta etapa de la temporada són clau aquestes coses”.

“L’equip pot jugar de diferents maneres, i això el fa imprevisible per al rival. Són variants que permeten a l’entrenador treure el màxim rendiment dels jugadors i de l’equip”.

Carles Aleñá:

“El debut al Camp Nou és un altre somni fet realitat, ja que és on he vingut des de petit a veure partits de futbol”.

“Poder jugar amb aquests jugadors altre cop és un somni i estic molt content pels tres punts, que eren el principal”.

“Hem jugat una primera part espectacular. Ara toca pensar en el Màlaga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut