Cinc jugadors del Barça Lassa s’estrenen a la Lliga Asobal

Cinc jugadors del Barça Lassa s’estrenen a la Lliga Asobal

Andersson, Ristovski, N’Guessan, Dika Mem i Antonio García aconsegueixen el seu primer títol de Lliga. Víctor Tomás, amb nou, i Viran Morros, amb vuit –cinc, amb el Barça– són els que en tenen més

El 24è títol de la Lliga Asobal de la història del Barça Lassa, aconseguit aquest dimarts al Palau Blaugrana, ha significat l’estrena d’aquest capítol del palmarès per a cinc jugadors culers. Lasse Andersson –ara lesionat–, Borko Ristovski, Timothey N’Guessan, Dika Mem i Antonio García –l’últim a arribar– han aconseguit la seva primera Lliga Asobal gràcies a una temporada impecable: 26 victòries en 26 jornades.

Tots cinc disputen la seva primera temporada a les files del Barça Lassa, i ho fan al costat d’altres jugadors que continuen ampliant la seva col·lecció de Lligues. L’equip dirigit per Xavi Pascual i el mateix tècnic acumulen ja set títols de la regularitat consecutius, un fet que no havia passat mai fins ara. I, a banda de l’entrenador, hi ha cinc jugadors més que també tenen aquests set títols al seu palmarès: Jesper Noddesbo, Víctor Tomás, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo i Aitor Ariño.

El capità blaugrana, a més, té dues Lligues més, les que va aconseguir les temporades 2002/03 i 2005/06 en els seus inicis al primer equip culer. A més de tots ells, Viran Morros té vuit campionats al seu poder: cinc amb el Barça més els tres que va aconseguir, abans de tornar al Palau, amb el Ciudad Real.

Per darrere dels més experts hi ha jugadors com Gonzalo Pérez de Vargas i Kiril Lazarov, amb quatre títols cadascun, i Joan Saubich i Wael Jallouz, amb tres. Els segueixen Syprzak, Jicha i Valero Rivera, amb dos. El cas d’aquest últim, però, té un condicionant. I és que l’extrem català va guanyar la seva primera Lliga Asobal amb el Barça el curs 2002/03, i ara l’ha tornat a aconseguir després d’alguns anys fora de la disciplina culer.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut