CF Badalona – Barça B: Duel de play-off contra un rival duríssim

CF Badalona – Barça B: Duel de play-off contra un rival duríssim

17 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen guanyar per assegurar matemàticament la seva presència al play-off d’ascens

La motivació per assegurar el play-off al més aviat possible és la millor arma del Barça B per a aquesta jornada. Aquest diumenge els de Gerard visiten al camp del quart classificat, el Badalona de Manolo González, que només ha perdut dos partits a casa en tota la temporada. A més, són l’últim equip que ha guanyat els blaugranes al Miniestadi (1-3), a la primera volta. Ara, el Badalona també vol aprofitar l’empat del València Mestalla (1-1) contra el Llagostera i tornar a empatar a la tercera plaça.

Varo, recuperat

L’equip es concentra aquest dissabte al matí abans d’afrontar el partit a Badalona a la tarda. La llista de convocats és la següent: Varo, Sergi Puig, Palencia, Nili, Marlon, Martínez, Borja López, Cucurella, Fali, Sarsanedas, Gumbau, Xemi, Kaptoum, Alfaro, Perea, Marc Cardona, Dani Romera i Abel Ruiz. Moisés, Tarín, Rafa Mujica i Suárez es perden el partit per lesió, i Aleñá i Carbonell estan amb el primer equip. Paik està amb la seva selecció, i Vilanova i Abeledo han quedat fora de la llista per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut