El triomf de la companyonia

El triomf de la companyonia

El Benjamí B d'Òscar Jorquera va guanyar la Santa Ponça Cup amb quatre jugadors malalts i un jugador de camp fent de porter des de la ronda de vuitens de final

El Benjamí B ha donat aquesta Setmana Santa una autèntica lliçó de companyonia al Torneig Santa Ponça Cup que s’ha disputat a Mallorca. Òscar Jorquera, el seu entrenador, va reunir tot el grup abans de disputar el partit de vuitens de final contra el Santa Mònica i els va comunicar que tant l’Hugo Durán com l’Adriano Torres, els dos porters, tenien angines i que algú havia de fer de porter el que quedava de campionat. Tots, absolutament tots els vuit jugadors que quedaven disponibles (Lassana Diaby també tenia angines i, Gibert Jordana, un virus estomacal) van aixecar la mà i es van oferir com a voluntaris. Al final va ser el defensa terrassenc Òscar Masqué qui es va posar, per primera vegada a la seva vida, sota els pals als partits de vuitens de final --Santa Mònica (8-0)--, quarts de final –Còrdova (2-1)--, semifinal –Vila-real (3-0)-- i final –Recreativo la Victoria (4-0)--. “Aquest gest de tot l’equip aixecant la mà demostra com és aquest equip. Quin és el caràcter d’un Benjamí B que és una autèntica pinya”, explica el seu entrenador Òscar Jorquera.

I no li falta raó. El Benjamí B ha demostrat durant tota la temporada que és una gran família. Un gran grup humà que ha encarat amb molta il·lusió i sacrifici una temporada que està sent espectacular. I és que no només van guanyar la Lliga, al Grup 1 de Preferent, a la darrera jornada disputada al camp de la Fundació Europa, sinó que amb el triomf a la Santa Ponça Cup 2017 ja sumen quatre tornejos guanyats aquesta temporada (Singuerlin, Germans Oriol i Torneig d’Hivern Jàbac i Terrassa). “Estic molt orgullós d’aquest grup; de com han jugat i de com s’han comportat aquesta temporada”, diu el seu entrenador.

Només un empat en tota la temporada

L’equip està a punt d’arribar a la xifra de 50 partits disputats aquesta temporada, dels que només n'ha empatat un. Va ser a la Lliga, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, contra el Sant Cugat Esport A (2-2). La resta de partits han estat victòries. “Guanyar és la conseqüència de fer les coses ben fetes, però el més important per a nosaltres és el salt espectacular que ha fet aquesta generació en la seva formació”, comenta Òscar Jorquera, molt satisfet de veure com el seu equip es va unir a Mallorca per fer front a les adversitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut