‘La autora de Las Meninas', al Teatre Goya amb descompte per als socis

‘La autora de Las Meninas', al Teatre Goya amb descompte per als socis

14 € per a la funció de l'1 de maig i 18 € per a les funcions del 25 d'abril al 7 de maig. 15% de descompte per a la resta fins al 4 de juny del 2017

En un futur no gaire llunyà la crisi financera que sacseja Europa obliga l'estat espanyol a desprendre’s del seu patrimoni artístic. Davant la possibilitat de la venda de Las Meninas, una famosa monja copista rep l'encàrrec de fer una rèplica exacta de l'original de Velázquez. A partir d'aquest moment, la religiosa es veu atrapada en una cruïlla d'interessos de diversa índole, alhora que pateix una sobtada transformació de la seva personalitat quan la humil artesana del pinzell inopinadament es converteix en una reconeguda figura de les arts plàstiques i en una estrella mediàtica.

L'autora de ‘Las Meninas’ és una sàtira distòpica en la qual s'aborda el lloc que ha d'ocupar l'art en la societat, així com el controvertible concepte de benestar social. L'obra, igualment, desplega una mirada irònica sobre l'abstracció egòlatra de bona part de la creació més avantguardista i compromesa dels últims anys, així com sobre la banalització de l'experiència artística convertida en multitudinari esdeveniment mediàtic en sintonia amb els grans parcs temàtics d’entreteniment de masses.

L'autor vol compartir l'interès amb què preveu les sorprenents realitats que està generant la democratització indiscriminada en tots els àmbits del quefer cultural; l'ensorrament de l'autoritat referida a l'art i el saber, l'adveniment, en fi, d'un nou paradigma que situa i equipara en el mateix cànon una arrelada tonada local amb, posem per cas, el Rèquiem de Mozart.

Autor i direcció Ernesto Caballero
Amb Carmen MachiMireia AixalàFrancisco Reyes.

Idioma: Castellà
Durada: 1 h i 40 minuts aprox.

Com s'hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que apareix al final d'aquest text.

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut