FC Barcelona Femení – París Saint-Germain: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles i per Internet des d’aquest dilluns

FC Barcelona Femení – París Saint-Germain: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles i per Internet des d’aquest dilluns

Els socis podran recollir a partir d’aquest dilluns, i la resta del públic, dimarts, els tiquets per a l’anada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League, que es jugarà al Miniestadi el 22 d’abril

El FC Barcelona Femení – París Saint-Germain, corresponent a l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions, serà d’entrada gratuïta al Miniestadi. Tots els socis i aficionats que vulguin assistir al duel del dissabte 22 d’abril a les 18 hores podran recollir les seves entrades anticipades a les taquilles del Bulevard del Camp Nou o a través de www.fcbarcelona.cat.

Així, els socis del Club podran recollir les seves entrades –fins a un màxim de sis per carnet– a partir de dilluns a les taquilles del Bulevard del Camp Nou des de les 11 hores. També es podran adquirir gratuïtament a www.fcbarcelona.cat, sense comissió de canal.

En el cas del públic en general, podrà recollir gratuïtament els tiquets –fins a un màxim de 6– a les taquilles del Bulevard a partir de dimarts a les 11 hores. També es podran retirar a www.fcbarcelona.cat (amb una comissió de gestió de 0,50 €).

Fins al dia 22, els horaris d’obertura de les taquilles del Bulevard seran de 9.30 hores a 19.30 hores. En el cas que hi hagi disponibilitat, el mateix dissabte, entre les 15 hores i les 18.45 hores, s’obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça-PSG amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 15 hores s’obriran els Accesos 7 i 14 de l’Estadi. A les 16.30 hores, noranta minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut