Xavi Pascual: “Volem que la gent gaudeixi el títol amb nosaltres”

Xavi Pascual: “Volem que la gent gaudeixi el títol amb nosaltres”

Davant del partit que podria certificar el títol de Lliga Asobal, el tècnic del Barça Lassa ha demanat el suport de l’afició per poder celebrar-ho al Palau Blaugrana

El Barça Lassa afronta aquest dimarts el partit de Lliga Asobal que pot proclamar-lo campió matemàtic. En la visita del Bidasoa Irún al Palau, els blaugrana seran campions si guanyen o empaten, gràcies a la victòria del dissabte a la pista de l’Ademar Lleó –segon classificat. Davant d’aquest repte, Xavi Pascual ha demanat el suport de l’afició en el partit que es jugarà a les 20.30 hores: “Desitgem que vingui molta gent al Palau, perquè l’equip portat tot l’any treballant i s’ho mereix. Volem que gaudeixin del títol amb nosaltres”.

Un títol de mèrit

En aquest sentit, el tècnic ha volgut remarcar la importància que té la Lliga. “És el que reconeix la regularitat de tot l’any; són molts partits i entrenaments, i cal donar-li el mèrit que té”, ha destacat davant dels mitjans. Un dia abans d’aquest important duel, Pascual no ha desvetllat els jugadors que saltaran a la pista, però ha afirmat que “independentment dels 16 que formin la llista, serà un títol de molta més gent”.

L’equip buscarà assegurar la Lliga uns dies abans del repte dels quarts de final de l’EHF VELUX Champions League, però Pascual no vol que això distregui a ningú: “Un títol de Lliga mereix que tothom estigui focalitzat en això”. Sobre aquest fet, ha recordat que l’objectiu sempre és el mateix: “Guanyar el següent partit”. “Si el partit no ens pogués donar el títol, també l’hauríem de guanyar, així que és el que hem de fer, amb el màxim respecte per al rival”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut