Bartomeu, a l’executiva de l’ECA a Londres

Bartomeu, a l’executiva de l’ECA a Londres

El president del FC Barcelona ha participat aquest dimarts en una nova reunió dels representants dels clubs europeus

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat avui a Londres en la reunió del Comitè Executiu de l’ECA que l’Associació Europea de Clubs de Futbol ha celebrat aquest dijous al Dorchester Hotel de la capital britànica.

En la reunió d’aquest dimarts, s’ha fet un seguiment de les resolucions aprovades en la recent Assemblea General de l’ECA, celebrada els dies 27 i 28 de març a Atenes, i al Congrés de la UEFA, del 5 d’abril passat a Hèlsinki. També s’han tractat alguns dels temes que figuren en l’ordre del dia habitual d’aquestes reunions, com són el calendari competitiu, la reglamentació de traspassos de jugadors, les relacions amb altres organismes del futbol internacional com la FIFA i el futur de les competicions europees de clubs.

Aquesta ha estat la 4a reunió de la temporada del Comitè Executiu. La propera i darrera trobada tindrà lloc el 3 de juny a Cardiff, coincidint amb la final de la UEFA Champions League.

Josep Maria Bartomeu forma part del Comitè Executiu de l’ECA des del mes de maig del 2014, quan va ser nomenat membre del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, un càrrec que comporta participar en el màxim òrgan executiu de l’Associació de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut