Miquel Delàs torna al FC Barcelona d’hoquei herba

Miquel Delàs torna al FC Barcelona d’hoquei herba

El jugador internacional s’incorporarà al primer equip blaugrana la temporada vinent després de deu cursos lluny del seu club de formació

Miquel Delàs torna a casa. El Barça d’hoquei herba es reforçarà la temporada vinent amb un jugador d’alt nivell com és l’internacional barceloní, que va participar recentment als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Format a les categories inferiors del FC Barcelona des dels 3 anys i fins als 22, Miki Delàs torna per complir la promesa que va fer al seu pare, Jordi (delegat de la secció). “Ell em va deixar marxar en el seu moment per anar a un altre equip i lluitar pel títol nacional. Després de deu anys crec que és el moment de tornar a casa i poder aportar el que he après”, explica el jugador.

Després de ser internacional amb la selecció sub-16, sub-18, sub-21 i absoluta, la seva trajectòria va continuar a l’Atlètic Terrassa cinc temporades més. Llavors va arribar el moment d’iniciar una nova etapa de cinc temporades a la lliga belga defensant la samarreta del Royal Antwerp. “He aconseguit molta experiència i saber què fer en cada moment. És el més difícil d’aprendre i també d’ensenyar, però ho vas tenint amb els anys”, comenta.  

Amb 33 anys acabats de fer i una llarga trajectòria a l'hoquei herba de màxim nivell, Delàs ha decidit tornar a Barcelona i a una secció de la qual no s’ha desvinculat mai, ja que en els últims cursos ha participat en edicions de la lliga d’hoquei sala amb la samarreta blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut