Els Legends visiten escoles de Beirut que apliquen el programa FutbolNet de la Fundació

Els Legends visiten escoles de Beirut que apliquen el programa FutbolNet de la Fundació

L’expedició manté durant la jornada avui una intensa activitat social i esportiva, enmig d’una gran expectació

Els Barça Legends han aterrat la matinada de dimecres a dijous al Líban i viuen aquest dijous una intensa agenda institucional social i esportiva prèvia al partit que disputaran davant el conjunt blanc aquest divendres enmig d’una gran expectació (20.00 hora catalana, 21.00 hora local). Un Clàssic que es disputarà a l’estadi Camille Chamoun Sports City de Beirut, la capital del país i que es podrà seguir en directe per Barça TV, fcbarcelona.cat (Barça Vídeo) i el canal de Facebook del Club.

Aquest matí els jugadors, acompanyats del directiu Pau Vilanova, han visitat dues escoles, la Bayhom Public School i la Basta Public School, on s'aplica el programa FutbolNet.

El projecte FutbolNet té com objectiu donar suport a infants i joves, fomentant la integració i cohesió social, creant condicions favorables per la prevenció i solució de conflictes, i fent servir l’esport com a eina educativa. En el cas del Líban el projecte es focalitza a les escoles públiques per tal de donar suport a l'Estat libanès a l’hora d’assistir a les seves comunitats amb els efectes del desplaçament i, a l’hora, promoure un entorn receptiu pels refugiats dins de la comunitat educativa libanesa.

Entrenament previ

A la tarda, a les 16.30h hora local (15.30 hora catalana), l'equip entrenarà al mateix estadi on es disputarà aquest divendres el partit. Amb motiu de l’entrenament l’equip blaugrana es trobarà amb la Penya Blaugrana del Líban. Un cop finalitzi aquesta trobada l’expedició visitarà el primer ministre del país, Saad Hariri.

Prèviament l'entrenador de l'equip Jose Mari Bakero i Miquel Àngel Nadal han comparegut per part dels Barça Legends en una roda de premsa, conjunta amb el Reial Madrid, que ha reunit a una cinquantena de periodistes locals i internacionals i que ha estat un reflexa de la gran expectació que ha despertat la visita dels Barça Legends i el partit en aquest país. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut