UD Tacuense – FC Barcelona Femení: Victòria per tancar una setmana històrica (1-2)

UD Tacuense – FC Barcelona Femení: Victòria per tancar una setmana històrica (1-2)

Després de tocar el cel amb el pas a semifinals de Champions, les de Xavi Llorens –liderades per una Hermoso pletòrica– aconsegueixen un triomf per continuar lluitant pel títol de Lliga

El Barça Femení continua en un moment de forma dolç i tanca una setmana històrica. Després de classificar-se per primer cop a la història per a les semifinals de la Champions, les noies de Xavi Llorens assoleixen l’espectacular xifra de nou victòries consecutives en guanyar el Tacuense en el partit corresponent a la 24a jornada de Lliga (1-2). Les jugadores blaugrana han aconseguit una victòria vital en un camp complicat per seguir en la lluita pel títol gràcies a una Jenni Hermoso inspirada, autora dels dos gols.

El tècnic blaugrana, Xavi Llorens, avisava a la prèvia de la dificultat del matx: “Hem de gestionar el fet de passar d’un escenari com el Mini a un altre que no hi té res a veure”. Però l’equip ha reaccionat a la perfecció en un escenari difícil i ha transformat l’eufòria viscuda aquesta setmana en un motiu més de motivació per continuar obrant una temporada per emmarcar.

Domini blaugrana

Després de retallar dos punts al líder la jornada anterior, les jugadores de Xavi Llorens no volien perdre pistonada. Així doncs, han buscat la porteria rival des del primer minut a través del joc col·lectiu i la possessió de la pilota. Vicky Losada ha avisat amb un xut creuat que ha sortit lleugerament desviat, i Jenni Hermoso s’ha topat amb la portera local en l’un contra un. Però la tercera ha estat la vençuda: córner a favor del Barça que Hermoso –fent valer la seva bona col·locació– ha aprofitat per superar la portera local després d’un rebuig (0-1, min 18).

Ambició ofensiva

Amb el marcador a favor, i lluny de relaxar-se, el Barça Femení ha seguit atacant per marcar el gol de la tranquil·litat, però les ocasions de Mariona Caldentey, de cap, i Losada, amb un potent xut que ha impactat al travesser, no s’han materialitzat. L’equip local ha empatat per mitjà de Tania amb un llançament de penal (1-1, min 58), però les culers han tret el caràcter necessari per tornar-se a avançar al marcador. En un córner executat per Alexia Putellas, Jenni Hermoso ha pentinat per posar l’1-2 al minut 66. A les acaballes del partit, Bàrbara Latorre hauria pogut marcar el tercer, però l’encert de González ha evitat el gol.

A falta de sis jornades per disputar-se, el Barça Femení es troba en segona posició a dos punts del líder, l’Atlètic de Madrid. El proper compromís serà d’aquí a dues setmanes, a casa, contra el Reial Betis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut