Els quatre detalls tècnics del Barça - Sevilla que et deixaran bocabadat

Els quatre detalls tècnics del Barça - Sevilla que et deixaran bocabadat

Neymar, per partida doble, Iniesta i Messi són els protagonistes d’unes jugades màgiques, de pura tècnica, en el triomf dels blaugranes al Camp Nou

El triomf del FC Barcelona contra el Sevilla (3-0), en una exhibició fulminant, no només va deixar tres gols de gran qualitat, especialment el que va fer Suárez de xilena, sinó també alguns detalls brillants que van aixecar l’admiració del Camp Nou. Concretament van ser quatre les jugades més representatives, totes en una segona meitat en què el Barça no va poder marcar més, però en què va continuar mirant a porteria. Els protagonistes van ser un Neymar Jr colossal, per partida doble, un Andrés Iniesta màgic i un Leo Messi insuperable.

El brasiler, primer, va exhibir la seva potència en una cursa en què va marxar de tres rivals i que va començar pràcticament a l’àrea de Ter Stegen i va finalitzar a prop de l’àrea de Sergio Rico (min 56). Especialment brillant, però, va ser l’autopassada d’esperó que va fer per desfer-se de Mariano, en un contracop (min 74).

Per la seva part, Iniesta va treure a passejar la seva màgia en una jugada en què, envoltat de tres rivals, va aconseguir fer un retall de qualitat sobre Correa i una passada cap a Neymar (min 84).

I en aquest recull de detalls de pura tècnica no hi podia faltar Messi, que va aguantar perfectament la pilota, també enmig de tres rivals, fins que l’àrbitre va xiular una falta de Clément Lenglet (min 90).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut