BM Villa de Aranda – FC Barcelona Lassa: Concentració i efectivitat per evitar sorpreses (23-39)

Els blaugranes sumen una nova victòria clara a domicili, amb Víctor Tomás -8 gols- i Gonzalo Pérez de Vargas -14 aturades- com a màxims protagonistes

El Barça Lassa continuaa ferm en el seu camí triomfal a la Lliga Asobal. El conjunt de Xavi Pascual ha sumat una nova victòria aquest dissabte a Aranda de Duero en un partit que ha dominat del primer a l’últim minut. Víctor Tomás, amb vuit gols i 100% d’efectivitat en els llançaments, ha liderat el festival ofensiu blaugrana, i Gonzalo Pérez de Vargas ha tornat a tancar la porteria, amb 14 aturades. El 23-39 final ha segellat la 114a victòria consecutiva a la Lliga del conjunt blaugrana.

Les circulacions ràpides en atac han ofert bones opcions de tir des de l’inici, i el Barça Lassa s’ha situat per davant en el marcador des de l’arrencada (2-6). Nantes mantenia viu el Villa de Aranda, però els culers no han donat cap opció. El Barça pressionava, robava i corria quan podia. Amb Lazarov molt efectiu des dels set metres, un Gonzalo segur sota pals i Syprzak fent-se fort a la zona dels pivots, els homes de Xavi Pascual han manat en tot moment.

El capità, infal·lible

L’avantatge culer ha anat creixent progressivament. El Barça s’ha trobat còmode en atac i tots els jugadors han aportat. Tres gols consecutius de Víctor Tomás des de l’extrem han situat un ampli 5-14 al marcador del pavelló Príncep d’Astúries. Gonzalo s’ha continuat exhibint a la porteria, Aleix Gómez ha tornat a tenir minuts de qualitat, i el Barça Lassa ha encarat el tram final de la primera part amb confiança. Als últims minuts, però, les aturades del porter local, Ledo, han frenat els registres culers en els 17 gols (9-17).

Les rotacions han continuat a la segona part. Antonio García i Ariño han saltat a la pista, però el protagonista ofensiu ha continuat sent el capità Víctor Tomás. A l’altra àrea, Nantes seguia executant els atacs locals. La diferència ha arribat als deu gols (20-30), i Xavi Pascual no ha deixat de moure la banqueta. Tots els jugadors han tingut protagonisme sobre la pista, i el Barça Lassa no ha abaixat el ritme. El marcador i l’avantatge creixien amb el pas dels minuts (22-36) gràcies al ritme, la intensitat i la varietat de recursos, i els blaugranes han acabat sumant amb comoditat la 114a victòria consecutiva a la Lliga Asobal (23-39).