El Camp Nou de les grans ocasions

El Camp Nou de les grans ocasions

Els 96.290 espectadors, que han mostrat un mosaic amb el lema “More than a Club”, han suposat el tercer sold-out de la temporada a la Lliga de Campions

El Camp Nou s’ha tornat a vestir de gala per a una nit especial. El de les grans ocasions i el de les nits màgiques. Els 96.290 espectadors han creat una atmosfera espectacular per començar la remuntada des de la graderia aixecant les cartolines que han construït un mosaic amb el lema “More than a Club” al lateral. Als gols la paraula Barça sota els colors de la senyera omplien l’Estadi de color. A més, també s’han repartit milers de banderoles que els afeccionats han fet onejar, instants abans que els jugadors saltessin al terreny de joc, per tots els sectors d’un Camp Nou ple a vessar.

Els jugadors han sentit l’escalfor del públic. Ja des de l’escalfament el Camp Nou ha creat un ambient espectacular que ha posat la pell de gallina als jugadors i aficionats. De fet, diversos jugadors del primer equip, com ara Gerard Piqué i Sergi Roberto, han volgut agrair el suport d'un Camp Nou que no ha deixat mai d'animar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut