FC Barcelona Femení – Betis: Rotundes cap al lideratge (3-0)

FC Barcelona Femení – Betis: Rotundes cap al lideratge (3-0)

Les jugadores de Xavi Llorens aprofiten una oportunitat d’or i se situen líders gràcies a la victòria davant el Betis amb dos gols d’Alexia Putellas i un de Jenni Hermoso

El Barça Femení no deix escapar el tren i s’emporta els tres punts per situar-se líder de la classificació. Després de l’empat de l’Atlètic de Madrid –líder fins al moment-, les blaugrana han sortit al terreny de joc conscients de la transcendència del matx. D’aquesta manera, Hermoso ha plasmat la superioritat sobre la gespa convertint l’1-0, mentre que Alexia ha donat la tranquil·litat amb dos gols que han deixat el 3-0 definitiu.

Les blaugranes s’han sobreposat a totes les adversitats. Tot i l’aturada pels compromisos internacionals que va deixar al Barça sense 10 jugadores durant una setmana i tenir a la vista les semifinals de Champions del proper dissabte, les jugadores de Xavi Llorens han sortit al terreny de joc amb les idees molt clares: els tres punts s’havien de quedar a casa.

El partit ha començat amb llargues possessions culers que han intentat trencar les línies defensives de les visitants, tant per banda com pel centre. Tot i això, la primera gran ocasió ha arribat mitjançant Vicky Losada, que ha avisat amb un potent xut que ha sortit fregant el travesser.

Connexió Hermoso-Alexia

Després d’una conducció portentosa, Jenni Hermoso s’ha associat amb Alexia Putellas que a través d’una paret l’ha deixat en una posició immillorable per marcar. Hermoso ha definit ajustant al pal per batre Míriam (1-0, min 28). El Betis hauria pogut empatar amb una vaselina que ha intentat Paula, però el xut no ha trobat porteria. Aviat, però, arribaria el segon del Barça. Aquest cop ha estat Hermoso la que ha assistit a Alexia perquè marqués a plaer amb la portera visitant ja vençuda (2-0, min 44). Aquest gol al fil de la mitja part ha estat un cop dur per un rival que ja no s’ha pogut recuperar.

A la represa, Losada ha executat una falta directa que s’ha estavellat al pal; una ocasió més d’un partit amb clar color blaugrana i la sentència no ha tardat a arribar. Putellas ha tornat a ser protagonista en rematar sense oposició una assistència de Bàrbara Latorre (3-0, min 71). El perill del Barça ha estat la tònica d’una segona meitat que ha servit per dominar els tempos i assegurar la victòria.

Torna la Champions

Amb aquest triomf, tot i tenir els mateixos punts que el segon classificat, l’Atlètic de Madrid, el Barça se situa líder pel fet de tenir un millor ‘goal average’ general que les matalasseres.El Barça Femení agafa bones sensacions i se centra ja en l’històric partit davant el París Saint-Germain en les semifinals de la Lliga de Campions per intentar seguir fent història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut