Neymar Jr: “Creiem en la remuntada, podem repetir-ho”

Neymar Jr: “Creiem en la remuntada, podem repetir-ho”

El jugador brasiler assegura en una entrevista a Esporte Interativo que “ho hem de donar tot, som el mateix equip i ho podem fer una segona vegada”

Neymar Jr creu en la remuntada del Barça en el partit de tornada de quarts de final de la Champions davant la Juventus tot i ser conscient de la dificultat d’aconseguir-ho. L’astre brasiler ha assegurat en una entrevista pel mitjà de comunicació brasiler Esporte Interativo que el conjunt de Luis Enrique es veu capacitat per capgirar el 3-0 en contra de l’anada i sumar la segona remuntada del curs a Europa: “A la Lliga de Campions tots els partits són difícils, però som el mateix equip i podem repetir-ho”. “Hem de donar-ho tot, nosaltres creiem en la remuntada”, sentencia Neymar Jr.

El crac del Barça ha recordat la històrica remuntada blaugrana al Camp Nou davant el PSG (6-1), assegurant que es pensava que era Piqué l’autor del sisè i definitiu gol: “No havia vist a Sergi Roberto, de manera que la meva centrada eren per a Messi i Piqué i, de fet, pensava que el gol l’havia fet Piqué”. “És curiós perquè durant tot el partit insistia a Sergi Roberto que entrés a l’àrea perquè sabia que marcaria”, explica Neymar Jr.

Neymar Jr també assegura en l’entrevista, feta per l’exjugador brasiler Zico, que se sent molt a gust al club blaugrana: “Em sento bé al Barça, sóc feliç aquí i tots els jugadors volen jugar al costat dels bons jugadors”. L’astre brasiler també ha tingut paraules d’elogi cap a Leo Messi: “Si no fos Neymar, el que més m’agrada és Messi, és el millor”. També ha assegurat que convertir-se en el millor jugador del món no és la seva prioritat i que és un aspecte que arriba amb el joc damunt del terreny de joc: “No penso en ser el millor del món, no és quelcom que tingui com a prioritari. Si jugo bé aquestes coses arribaran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut