Zico: “Per la qualitat dels jugadors del Barça es pot tornar a creure en la remuntada”

Zico: “Per la qualitat dels jugadors del Barça es pot tornar a creure en la remuntada”

“Tenen a quatre dels millors jugadors del món; Messi, Neymar Jr, Suárez i Iniesta i si tenen un bon dia qualsevol resultat pot ser a favor del Barça”, ha assegurat l’exjugador brasiler

La sessió d’entrenament d’aquest diumenge del primer equip del FC Barcelona ha tingut una visita especial a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’exjugador llegendari i entrenador brasiler, Zico, ha fet una visita als jugadors blaugranes abans d’afrontar una setmana clau per a la Lliga de Campions i la Lliga. Després de la visita, Zico ha atès a Barça TV i ha explicat que tot i que serà complicat el FC Barcelona té capacitat per donar-li la volta a l’eliminatòria davant la Juventus: “Per la qualitat dels jugadors del Barça es pot tornar a creure en la remuntada”. “Tenen a quatre dels millors jugadors del món, Messi, Neymar Jr, Suárez, Iniesta i si tenen un bon dia qualsevol resultat pot ser a favor del Barça”, ha reiterat.

L’exjugador brasiler ha alertat, però, que “La Juventus és un equip diferent al del PSG, per la seva història. És un equip molt bo i està acostumat a grans partits”. Evidentment, Zico ha tingut paraules d’elogi cap a Neymar Jr, de qui diu que “el que fa amb el Barça també ho fa amb el Brasil, està sent una peça molt important per a la selecció i estem molt contents”. “Esperem que arribi a ser el millor jugador del món”, ha afegit.

Qüestionat pel Clàssic del proper cap de setmana, Zico ha asseverat que el resultat “pot dependre també del que passi durant la setmana a la Lliga de Campions amb dos partits molt importants”. I ha puntualitzat: “Un Clàssic sempre exigeix superació dels jugadors i s’ha demostrat que qualsevol dels dos equips pot guanyar sigui quina sigui la situació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut