Luis Enrique: “El triomf al Bernabéu esperem que serveixi d'estímul”

Luis Enrique: “El triomf al Bernabéu esperem que serveixi d'estímul”

“Contra l’Osasuna hem de tornar a competir i hem de ser regulars en aquest tram final de temporada”, ha afirmat el tècnic blaugrana

El FC Barcelona ja se centra en el proper partit de Lliga. Serà aquest dimecres davant l’Osasuna, corresponent a la jornada 34 del campionat (19.30 hores). Els blaugranes afronten aquesta jornada intersetmanal eufòrics després de sortir vencedors en el Clàssic (2-3): “El triomf al Santiago Bernabéu en el Clàssic ha estat una injecció de moral”. “Esperem que serveixi d’estímul per afrontar el final de temporada”, ha reconegut Luis Enrique Martínez en la roda de premsa prèvia al duel contra el conjunt navarrès. Per al tècnic blaugrana l’important és que “l’equip torni a competir, ser superiors al rival i fer les coses bé”. “Hem de ser regulars en aquest tram final”, ha sentenciat.

I és que tot i que el Barça se situa líder de la Lliga, encara té un partit més que els blancs, que encara depenen d’ells mateixos per guanyar el campionat. Tot i això, per a Luis Enrique el més important és guanyar els partits que vénen, perquè a final de temporada els equips, i més els de la part baixa de la classificació, són més perillosos: “El que serà clau és guanyar els punts perquè tenim la necessitat imperiosa d’aconseguir-los”.

Finalment, el preparador asturià s’ha referit a Leo Messi, de qui ha dit que “ha pogut gaudir d’infinites coses del millor jugador del món durant la seva etapa d’entrenador del Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut