Luis Enrique: “Lluitarem fins al final”

Luis Enrique: “Lluitarem fins al final”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet amb l’actitud dels jugadors, “preparats per a qualsevol situació i fent un gran esforç”

 “Em quedo amb l’actitud irreprotxable de l’equip. Hem merescut el partit tot i costar-nos”, ha assegurat Luis Enrique en la roda de premsa posterior al triomf davant la Reial Societat (3-2) que ha suposat una nova victòria blaugrana en la lluita pel títol. El tècnic asturià ha destacat també que l’equip segueix viu en la competició domèstica i a Europa: “Arribem vius a la Champions i al Clàssic. He vist els meus jugadors preparats per a qualsevol situació, hem fet un gran esforç”. També s’ha mostrat satisfet pel triomf davant el conjunt basc: “Hem pogut treure un partit davant un rival dificilíssim, perfectament estructurat”.

Preguntat per un dels golejadors del partit d’aquest dissabte, Paco Alcácer, el preparador asturià ha assegurat que “ha estat molt bé”. Luis Enrique també s’ha referit a Andrés Iniesta i ha afirmat: “És un jugador únic i indiscutible que sempre he admirat i valorat”. El tècnic blaugrana també ha fet referència al partit de dimecres davant la Juventus: “Lluitarem fins al final, aquesta victòria és un bon punt per iniciar el partit de tornada de quarts de final de la Champions”. “Necessitem la confiança dels jugadors i millorar en alguns aspectes”, ha sentenciat Luis Enrique

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut