Mascherano, novetat per rebre a la Juve

Mascherano, novetat per rebre a la Juve

El defensa entra en la convocatòria després de recuperar-se de les seves molèsties; Aleñá completa una llista en la que no hi són Arda, Rafinha i Aleix Vidal per lesió i Mathieu i Masip per decisió tècnica

Luis Enrique Martínez ha fet pública la llista dels convocats per al partit d’aquest dimecres davant la Juventus. Un partit en què els blaugranes hauran de remuntar el 3-0 de l’anada per ser a les semifinals de la Lliga de Campions. Després d’aconseguir la gesta més gran de la història aixecant el 4-0 de París amb un 6-1 heroic al Camp Nou, el primer equip es prepara juntament amb una afició que tornarà a estar entregada a l’equip per tornar a viure un moment únic.

Per a aquest partit, doncs, el tècnic asturià té la bona notícia del retorn de Mascherano, que s’ha recuperat de les seves molèsties. D’aquesta manera, seran baixa per lesió Arda, Rafinha i Aleix Vidal, que segueixen amb el seu procés de recuperació. Mathieu i Masip tampoc seràn a la llista per decisió tècnica.

Així doncs, aquesta és la convocatòria completa per afrontar el partit de tornada de la Champions League davant la Juventus: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Aleñá (28).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut