FC Barcelona – Juventus FC: Que ningú abaixi els braços

FC Barcelona – Juventus FC: Que ningú abaixi els braços

(20.45 h, BeIN Sports) Els de Luis Enrique volen tornar a protagonitzar una altra remuntada a la Champions, aquest cop per ser a les semifinals de la UEFA Champions League

Ja ho van fer una vegada. I ara ho volen tornar a repetir. El FC Barcelona, que afronta un nou desafiament a la Champions League, només té un objectiu al cap: capgirar el resultat del partit d’anada al Juventus Stadium (3-0) i tornar a citar-se amb la història. Tindran la seva oportunitat aquest dimecres, al Camp Nou, en la tornada dels quarts de final de la UEFA Champions League (20.45 h, BeIN Sports). Perquè si els blaugranes volen tornar a colar-se a les semifinals de la màxima competició europea de clubs hauran de tornar a superar un resultat advers i protagonitzar una nova nit màgica a l’Estadi.

Així doncs, tothom està preparat. També Javier Mascherano, recuperat de les seves molèsties, i Sergio Busquets, sancionat en el partit d’anada a Torí. Dues peces que poden ser vitals per assolir un repte majúscul, però possible amb un Barça que ha guanyat vuit dels últims deu títols possibles. Luis Enrique hi creu, més encara amb l’empenta i l’escalfor que s’espera d’un Camp Nou que tornarà a estar a rebentar. “Si fem el primer gol, el segon el farà l’afició, mentre que el tercer caurà sol”, és la frase que expressa perfectament la confiança del tècnic blaugrana.

Però l’asturià, així com tot l’equip, sap que el rival no ho posarà fàcil, ja que la Juventus només ha rebut dos gols en aquesta edició de la Lliga de Campions. Amb un equip ben treballat defensivament, i grans jugadors en l’atac bianconeri, els d’Allegri no voldran sorpreses. L’italià ha convocat els 23 disponibles, inclòs un Dani Alves que tornarà al Camp Nou per primera vegada des que va marxar del club blaugrana a l’estiu passat.

Dades que conviden a l’optimisme

No només la remuntada històrica contra el PSG anima els culers de tot el món a creure-hi, sinó que hi ha infinitats de resultats durant aquests darrers tres anys que fan pensar que la fita és possible. Sense anar més lluny, i a banda del 6-1 contra els parisencs, els altres tres partits europeus d’aquesta temporada al Camp Nou, amb el 7-0 contra el Celtic, el 4-0 contra el Manchester City i el 4-0 contra el Borussia Mönchengladbach.

Una nova nit màgica a l’Estadi corroboraria, doncs, la màgia del feu blaugrana, que encara guarda un molt bon record del 8 de març passat, amb el gol per a la història de Sergi Roberto en el darrer minut de joc. L’afició tornarà a empènyer des de l’inici, aquest cop amb un mosaic que cobrirà pràcticament la totalitat de la graderia i en què es podrà llegir el lema ‘More than a Club’ (Més que un Club); mentre que els jugadors aniran a totes, conscients que l’equip té “potencial, arguments i jugadors per capgirar l’eliminatòria”. Un còctel que, com no pot ser d’una altra manera, omple de confiança tots els actors d’aquesta nova obra. Perquè, si ja es va entrar en la història una vegada..., per què no es pot tornar a repetir?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut