Andrés Iniesta: “Tenim potencial, arguments i jugadors per capgirar l'eliminatòria”

Andrés Iniesta: “Tenim potencial, arguments i jugadors per capgirar l'eliminatòria”

“Tant de bo puguem repetir la gesta i tenir les mateixes sensacions que vam tenir davant el PSG amb el públic donant-nos energia en cada moment”, afirma el capità blaugrana

El FC Barcelona afronta aquest dimecres el repte de tornar a repetir una remuntada històrica davant la Juventus per poder accedir a les semifinals de la Lliga de Campions. Els blaugranes hauran d’aixecar un 3-0 de l’anada que, de moment, deixa l’eliminatòria complicada però no impossible: “Sabem que serà difícil, però tenim potencial, arguments i jugadors per capgirar-la”, ha afirmat Andrés Iniesta en roda de premsa prèvia al partit, en què ha explicat que, evidentment, l’equip té les mateixes sensacions quan havia d'enfrontar-se al PSG: “Hi ha similituds en la necessitat de fer gols, hem de concedir poques opcions al rival i, sobretot, tenir paciència, saber patir en els moments que ens toqui fer-ho i ser efectius en les ocasions que tinguem”.

"Tant de bo puguem repetir la gesta i tenir les mateixes sensacions que vam tenir davant el PSG"

En aquest sentit, el capità blaugrana ha explicat que una de les claus serà tenir la pausa necessària durant els noranta minuts: “Hem d’anar veient com es desenvolupa el partit, però no ens hem d’impacientar si el gol no arriba en els primers minuts. El més important és minimitzar les seves opcions”. “Sabem que la Juventus ha encaixat dos gols, però per a nosaltres el plantejament no canvia. Hem de ser ofensius, crear ocasions i fer gols, aquesta és l'única lectura”, ha asseverat. 

A l’hora del partit, s’espera un Camp Nou ple a vessar amb un mosaic espectacular, un dels arguments que pot determinar l’eliminatòria, tal com va passar davant el PSG, aquella nit històrica amb un Estadi lliurat al cent per cent: “Tant de bo puguem repetir la gesta i tenir les mateixes sensacions que vam tenir davant el PSG, amb el públic donant-nos energia en cada moment”. Tots desitgem que pugui passar i aquesta és la nostra mentalitat”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut