Darrera sessió abans del derbi

Darrera sessió abans del derbi

Els disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres en l’entrenament previ al duel contra l’Espanyol, corresponent a la jornada 35 de Lliga

Prova de foc. Els blaugranes visiten dissabte (20.45 h) Cornellà-El Prat per enfrontar-se a l’Espanyol en el derbi barceloní, corresponent a la jornada 35 de Lliga. Els culers s’han exercitat aquest divendres en la darrera sessió abans d’afrontar el matx, el qual els de Luis Enrique necessiten guanyar per continuar aspirant al títol de Lliga.

La sessió preparatòria ha estat realitzada al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i s’han exercitat els disponibles del primer equip a més del jove Carles Aleñá, del Barça B. No hi ha estat Andrés Iniesta, amb molèsties a l’adductor de la cama dreta.

Els culers arriben al derbi després de vèncer amb contundència l’Osasuna (7-1), i afronten els darrers quatre partits de Lliga amb confiança. Al davant, però, hi haurà un Espanyol que és 9è a la classificació amb 50 punts i que necessita guanyar per continuar aspirant a jugar a Europa l’any vinent. Sens dubte, un derbi apassionant per tancar un mes d’abril frenètic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut