Ambient distès del FC Barcelona en la sessió d’entrenament posterior al gran triomf en el Clàssic

Ambient distès del FC Barcelona en la sessió d’entrenament posterior al gran triomf en el Clàssic

El primer equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva en una sessió marcada pel bon ambient després d’un gran triomf al Bernabéu; Aleñá del Barça B, ha completat la sessió

Cares alegres en la sessió d’aquest dilluns del primer equip del FC Barcelona. Sense gairebé descans després d’arribar a la Ciutat Comtal de matinada, la plantilla blaugrana s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva per començar a preparar el proper duel de Lliga. Perquè tot i la gran victòria al Santiago Bernabéu que els permet ser líders del campionat (2-3), el Barça afronta una setmana amb doble partit. La sessió ha estat marcada pel bon ambient de tota la plantilla, eufòrica després d’assolir un triomf èpic al Bernabéu, gràcies a un doblet de Messi, amb un gol en l’última jugada del partit, que no només va servir per guanyar el Clàssic, sinó per posar el Barça al capdavant de la classificació i marcar el gol 500 amb el FC Barcelona.

L’entrenament dirigit per Luis Enrique ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip. Una sessió que ha servit de recuperació per als titulars. Carles Aleñá del Barça B també ha estat present. L’equip ja ha començat a preparar el duel d’aquest dimecres davant l’Osasuna al Camp Nou (19.30 hores), abans de visitar l’Espanyol dissabte vinent. Queden cinc jornades per al final del campionat i el Barça vol revalidar el títol de Lliga per tercera temporada consecutiva. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut