Tribut del Camp Nou a Leo Messi pels seus 500 gols amb el Barça

Tribut del Camp Nou a Leo Messi pels seus 500 gols amb el Barça

Un gran ‘tifo’ a la graderia lateral ha rebut a l’equip abans del partit, els aficionats han pogut fer-se fotografies amb la imatge Leo 500 i els més petits s’han pintat la cara amb l’emblemàtica xifra

Els 500 gols de Leo Messi han estat protagonistes en la prèvia del partit contra Osasuna. El FC Barcelona ha volgut commemorar amb els aficionats l’efemèride aconseguida diumenge passat en el clàssic, quan l’argentí va marcar el tercer gol del Barça que suposava la victòria, el liderat provisional a la Lliga i la celebració dels seus primers 500 gols oficials amb la samarreta blaugrana. Coincidint amb l’himne i la sortida dels jugadors al camp s’ha desplegat un gran ‘tifo’ en la graderia de Lateral amb la imatge del jugador argentí i la xifra del 500, entre l’ovació del públic, que ha pogut retre homenatge al jugador més important de la història del Club.

El Club també ha volgut estendre la celebració als aficionats i ha posat un photocall amb la imatge de Leo 500 per poder fer-se fotografies i compartir-les a les xarxes socials. Els més petits també han pogut pintar-se la cara amb el 500 de l’efemèride com a record.

Des que va marcar el seu primer gol contra l’Albacete l’1 de maig del 2005, Messi no ha deixat de superar rècords històrics temporada darrera temporada, i el club sempre ho ha celebrat de manera especial al Camp Nou, com quan va batre els rècords de Paulino Alcántara, com a màxim golejador absolut de la història del Club o el de César Rodríguez, com a màxim golejador en partits oficials.

En aquest Barça-Osasuna, el crac argentí ha estat corejat dues vegades per l'afició blaugrana. La primera ha estat en el minut 10 en motiu del seu número de dorsal i la segona quan ha abandonat el terreny de joc en el 63' i ha estat substituït per Carles Aleñà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut