El seguiment del trident a Torí

El seguiment del trident a Torí

Messi, Suárez i Neymar Jr han estat tres dels protagonistes de la primera jornada del Barça a Itàlia abans de jugar contra la Juventus

El Barça és a Torí des d’aquest dilluns i ja ho té tot a punt per enfrontar-se a la Juventus en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. La remuntada contra el PSG va permetre al Barça seguir endavant a la màxima competició europea, i el següent escull dels blaugrana és el conjunt dirigit per Massimiliano Allegri. Per combatre el potencial del campió italià, el Barça compta amb diverses armes, i una de les principals és el trident. Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr es preparen per al proper repte europeu, i han estat protagonistes en el primer dia del Barça a Torí. Per comprovar l’impacte del trident en l’arribada a la capital piemontesa els hem fet un seguiment que ja pots veure en aquest vídeo.

En la primera jornada del Barça a Torí, hem acompanyat Messi, Suárez i Neymar Jr des de l’Aeroport de Barcelona fins a la ciutat italiana, i un cop allà els hem seguit en l’arribada al Juventus Stadium i en l’entrenament previ al partit. Així va ser la jornada del trident!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut