Iniesta: “A la segona part mereixíem haver fet un gol”

Iniesta: “A la segona part mereixíem haver fet un gol”

El capità blaugrana ha reconegut que “la Juventus és un molt bon equip” i que els blaugranes han de fer "les coses bé per tornar a estar dins l’eliminatòria”

El FC Barcelona ha caigut en l’anada dels quarts de final davant la Juventus amb un resultat gens positiu per als blaugranes (3-0). Just després del xiulet final, Andrés Iniesta ha analitzat el partit sobre la gespa, i ha assegurat: “A la segona part hem estat molt millor que a la primera i mereixíem haver fet un gol”. El capità, a continuació, ha confessat: “La Juve és molt bon equip i et fa gols”. “Ha estat una qüestió de posicionament, de concentració, d’estar bé amb la pilota i, si no ho fas bé, et castiga moltíssim”, ha afegit el jugador de Fuentealbilla.

Tot i el resultat al Juventus Stadium, el ‘8’ blaugrana ha afegit que “la sensació no és tan pèssima” com després de París, però que l’equip “torna a tenir una eliminatòria costa amunt”. A més, ha declarat: “Hem de tornar a donar motius a l’afició perquè hi torni a creure i no hi ha dubte que ho tornarem a intentar”. El de Fuentealbilla ha conclòs: “Si es fan les coses com s’han de fer, tornarem a estar dins l’eliminatòria, però si no ho fem, serà impossible”.  

A continuació, repassem les declaracions en zona mixta de Marc-André ter Stegen:

“La primera part no ha estat bona i ara toca aixecar-se i animar-se per tot el que ens ve a sobre. Aquesta nit ha fet mal tant a l’afició com a nosaltres”

“Espero que l’afició ens doni suport, però hem d’estar primer pendents de la Lliga”.

“Ara toca descansar i buscar la forma perfecta perquè en aquest parell de partits tan importants que vénen estiguem concentrats i donant el màxim de nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut