Leo Messi arriba als 500 gols amb el FC Barcelona al Santiago Bernabéu

Leo Messi arriba als 500 gols amb el FC Barcelona al Santiago Bernabéu

El crac argentí assoleix el seu gol número 500 amb la samarreta blaugrana en partit oficial al Santiago Bernabéu

Leo Messi no para de batre rècords i xifres en l’àmbit mundial i dins la disciplina blaugrana. Aquest diumenge, en el Clàssic disputat al Santiago Bernabéu, ha assolit la simbòlica xifra dels 500 gols oficials amb el primer equip.

El crac argentí va arribar al Barça en categoria Infantil, i des de llavors la seva progressió a les categories inferiors barcelonistes ha estat espectacular. Tot, en un temps rècord, com ho demostra el seu debut al primer equip amb tan sols 16 anys, en un amistós contra el Porto.

La primera diana de Messi amb el primer equip i al Camp Nou va ser l’1 de maig del 2005 contra l’Albacete. Aquest seria el primer partit en què el ‘10’ blaugrana esdevindria clau, la primera de moltes nits estel·lars en què el jugador argentí meravellaria amb la seva màgia i gols els aficionats culers.

Desenfrenat de cara a porteria

Gairebé 12 anys després, Leo Messi ha arribat a la històrica xifra dels 500 gols amb el Barça en el millor escenari possible: en l’últim minut d’un Clàssic de Lliga disputat al camp de l’etern rival. Una dada espectacular a l’altura del millor jugador de la història. Tot això, en 577 partits oficials, xifra que suposa una mitjana de 0,86 gols per duel. Per competicions, aquests 500 gols es reparteixen de la manera següent: 341 a la Lliga, 94 a la Lliga de Campions, 43 a la Copa del Rei, 12 a la Supercopa d’Espanya, 5 al Mundial de Clubs i 3 a la Supercopa d’Europa.

Aquest curs el crac argentí ha firmat 47 gols, i ja ha superat els 41 de la temporada anterior. D’aquesta manera, Messi acumula nou temporades consecutives marcant 41 gols o més. Alhora, amb els dos gols d’aquesta nit el ‘10’ argentí en suma 14 al Madrid al Bernabéu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut