Els resultats a la Lliga de Campions al Camp Nou conviden a l'optimisme

Els resultats a la Lliga de Campions al Camp Nou conviden a l'optimisme

Als de Luis Enrique els valdria qualsevol dels quatre resultats obtinguts aquesta temporada al Camp Nou en Lliga de Campions per tal de classificar-se per a semifinals

El Barça necessita com a mínim tres gols per tal d’empatar l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions davant la Juventus. Si bé la vecchia signora només ha encaixat dos gols –un al Juventus Stadium i l’altre al Sánchez Pizjuán- en els nou partits que ha disputat a la màxima competició europea aquest curs, els registres blaugranes al Camp Nou són espectaculars. En els quatre partits disputats aquesta temporada el Barça acumula un registre de 21-1 a favor que conviden a l’optimisme.

Això suposa que els de Luis Enrique tenen una mitjana de 5,25 dianes a favor i 0,25 en contra en els duels a l’Estadi. Si els blaugranes mantenen aquests números es classificarien directament per a les semifinals de la Lliga de Campions tot i la derrota per 3-0 al Juventus Stadium. Fins i tot només igualant la menor golejada a la Champions aquest curs al Camp Nou –davant el Manchester City i el Borussia Mönchengladbach, ambdues per 4-0-, els de Luis Enrique ja en tindrien prou per passar a la ronda següent.

Uns números per continuar somiant

A la memòria de tots els culers hi ha la recent remuntada històrica davant el PSG (6-1) que suposava la remuntada més gran en la història de la Champions. Una nit màgica que donava el pas als blaugranes als quarts de final i alhora reafirmava la gran temporada europea del Barça a l’Estadi. Tot i això, la de vuitens de final davant el conjunt francès va ser una de les quatre vegades que els de Luis Enrique han fet meravellar els espectadors.

Si recapitulem a l’inici de temporada, més de set mesos enrere, l’estrena d’aquest curs a la Champions davant el Celtic no podria haver estat més satisfactòria per al Barça. Els blaugranes donaven un avís a tots els rivals europeus amb una golejada per 7-0 davant els escocesos i que servia de gran carta de presentació. Un hat-trick de Messi, un doblet de Suárez i els gols de Neymar Jr i Iniesta. 

El Manchester City seria el proper rival a trepitjar el Camp Nou a la Champions amb Pep Guardiola al capdavant del conjunt anglès. En aquell duel, el Barça reafirmaria la seva condició de líder del grup amb una golejada per 4-0 davant un dels equips més destacats a Europa. Novament Messi seria l’encarregat d’encarrilar el triomf blaugrana amb un hat-trick i Neymar Jr arrodoniria el resultat amb un gol a les acaballes del matx.  

Un resultat que es repetiria en la jornada de clausura de la fase de grups davant el Borussia Mönchengladbach. Una nit especial per a Ter Stegen, que s’enfrontava al seu exequip, però també per al conjunt blaugrana en no encaixar cap gol a l’Estadi en els 270 minuts de Champions disputats com a local. Així doncs, es tracta d’uns registres demolidors en atac i en defensa que reafirmen una vegada més les possibilitats del Barça de tornar a aconseguir una heroica remuntada a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut