Pablo Álvarez, un artista de l’hoquei

Pablo Álvarez, un artista de l’hoquei

El davanter argentí visita el MNAC abans d’afrontar una Final Four en què tots estan "en igualtat de condicions i no hi ha marge d’error”

Pablo Álvarez és tot un artista de l’hoquei. Ho demostra dia rere dia a la pista, davant qualsevol defensa i amb la capacitat de sorprendre a tots els porters. És el màxim golejador del Barça Lassa aquesta temporada (47 dianes en totes les competicions) i ara afronta una nova Final Four de Lleida en què “tots estem en igualtat de condicions” i “no hi ha marge d’error”.

En una visita amb Barça TV al Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Killer de San Juan ha fet un repàs de les seves habilitats artístiques com a jugador i també ha valorat com s’afronta el duel d’aquest dissabte (17.15 hores, Barça TV i Esport3) contra l’Oliveirense: “Serà un duel complicat perquè és un equip molt complet que sap aprofitar les qualitats de cada jugador. Defensivament són molt bons i, en la part davantera, són letals”, ha afegit el blaugrana.

El ‘7’ culer va tornar a la convocatòria en l’últim partit contra el Reus després d’haver-se perdut el duel contra el Vilafranca per unes molèsties a la cuixa dreta i ara té l’ambició d’aconseguir la seva quarta Lliga Europea: “Hem de seguir fent el que hem fet fins ara, tenir confiança en nosaltres mateixos i no fallar”. “Seria màgic guanyar la Lliga Europea i poder fer un bonic quadre d’aquest any”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut