El Barça Lassa, campió de l’OK Lliga per 28a vegada!

El Barça Lassa, campió de l’OK Lliga per 28a vegada!

L'empat d'aquest diumenge a la pista del Reus (4-4) dóna matemàticament el títol de Lliga als blaugranes quan resten tres jornades per disputar-se

L’OK Lliga és blaugrana per 28a vegada a la història. El Barça Lassa s’ha proclamat campió de la competició aquest diumenge, després d’haver fet la feina a Reus en la 27a jornada. El resultat al Palau d'Esports (4-4) dóna matemàticament la quarta Lliga consecutiva, ja que el Reus es queda a 11 punts quan en falten 9 per disputar-se.

Màxima regularitat

La secció més llorejada del Club ha sumat un nou títol al seu extens palmarès després de mostrar una enorme regularitat a la competició domèstica. Una ratxa d’onze victòries seguides va donar peu a un empat contra el Reus (6-6) i a una derrota a Vic (6-4) que van arribar al mes de desembre. Des de llavors, l’única ensopegada va ser davant el Voltregà al Palau (2-3), i ara s'ha assolit una ratxa de nou partits sense conèixer la derrota que han permès aconseguir el títol amb encara tres jornades de marge.

La quarta OK Lliga de Ricard Muñoz

Aquesta és la quarta Lliga –totes consecutives que s’aconsegueix durant l’etapa de Ricard Muñoz a la banqueta blaugrana. El tècnic deixarà el càrrec al final de la temporada després d’haver guanyat també la Copa del Rei i, a l’espera de la Final Four de la Lliga Europea que es disputarà el 13 i el 14 de maig a Lleida, aquest és el 13è títol del preparador barcelonista.

Sempre amb el Barça, també és la dissetena Lliga d’Aitor Egurrola, la dotzena de Panadero i la cinquena de Pablo Álvarez, Marc Gual, Xavi Barroso i Sergi Fernández. És la quarta de Matias Pascual, la segona d’Edu Lamas i Lucas Ordoñez i, per últim, la primera de Pau Bargalló.

Màxim golejador i menys golejat

A falta de quatre jornades per acabar el curs, el Barça Lassa és l’equip més golejador (131 dianes) i actualment el segon menys golejat (55) per darrere del Voltregà, amb un partit menys. En els registres individuals, destaquen els 32 de Pablo Álvarez –que lluita pel pitxitxi amb Marín i els 22 de Pau Bargalló, així com els 19 de Matias Pascual i Lucas Ordoñez. L’OK Lliga finalitzarà el 3 de juny, i en els propers compromisos el conjunt barcelonista ha de rebre el Vic i el Girona i anar a Riazor. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut