Pau Ribas: “Podem quedar tercers perfectament”

Pau Ribas: “Podem quedar tercers perfectament”

El base badaloní del Barça Lassa, lesionat de llarga durada, comenta que “cal tenir tots els resultats com a victòries i intentar quedar al millor possible als play-offs”

Pau Ribas, l’escorta del FC Barcelona Lassa, ha parlat a l’Hora B de Barça TV i ha assegurat que, tot i fer una mala temporada i sense haver fet el seu millor joc, l’objectiu de l’equip no ha canviat. El badaloní s’ha mantingut ferm i ha manifestat: “Hem de tenir tots els resultats com a victòries i intentar quedar al millor possible als play-offs perquè podem quedar tercers perfectament”. “Si ets capaç de jugar bé als play-offs, la gent s’enganxarà i estarà amb nosaltres com ha estat sempre: en els bons i mals moments”, ha afegit el base blaugrana. Actualment el Barça Lassa és quart a falta de tres jornades per al final de la Lliga Regular.

Pel que fa a la lesió que va patir a l’octubre al tendó d’Aquil·les del peu esquerre durant el partit de la tercera jornada de l’Eurolliga davant l’Estrella Roja, el base ha comentat: “Mai havia patit una lesió tan greu, però això m’ha ensenyat a ser positiu i em servirà d’alguna cosa en el futur, no només en el bàsquet”. A més, ha puntualitzat: “Des del principi vaig enfocar la lesió a recuperar-me bé i a començar la temporada que ve al millor possible”. Tot i així, Ribas ha lamentat no haver pogut ajudar l’equip quan ho necessitava dins la pista: “Des de fora he après a veure les coses amb perspectiva i a valorar el moment en què jugues, perquè moltes vegades el jugador es pot saturar”.

El blaugrana ha fet una anàlisi sobre la situació de l’equip entre el cúmul de lesions i els resultats: “Tot això ha fet que passin coses dolentes i a l’aficionat pot semblar-li que t’esforces menys, però això ha passat en tots els equips”. “Cada vegada juguem millor i amb més confiança. Veurem fins on podem arribar”, ha conclòs el jugador del primer equip.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut