El Barça s’imposa a la Cursa de Bombers de Barcelona

El Barça s’imposa a la Cursa de Bombers de Barcelona

El blaugrana Ibrahim Ezzaidouni va guanyar la prova que enguany commemorava el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i que va comptar amb la participació de més de 13.000 atletes

L’atletla del FC Barcelona Ibrahim Ezzaidouni es va proclamar vencedor aquest diumenge de la 19a edició de la Cursa de Bombers de Barcelona amb un temps de 29,30 i va superar Carles CastillejoAberrahim El Jaafari.

En categoria femenina, la britànica establerta a Girona Jess Martin va aconseguir un dels millors temps femenins dels darrers anys de la Cursa de Bombers, ja que va finalitzar amb un increïble 32,49. Per darrere la van seguir Míriam Ortiz (34,21) i Sara Loher (35,36), que repeteixen el mateix resultat que ledició passada. 

La 19a edició de la Cursa de Bombers de Barcelona serà recordada per una sortida amb 200 bombers que van commemorar els Jocs Olímpics i Paralímpics del 1992. Lacte va comptar amb la presència del comissionat desports de l'Ajuntament de Barcelona, el Sr. David Escudé, i Sílvia González Lao, nascuda el dia de la inauguració dels Jocs de Barcelona.

A nivell popular, la Cursa de Bombers de Barcelona continua triomfant entre els runners de la ciutat i rodalies. Enguany més de 13.000 persones es van aplegar al centre de la capital per recórrer els 10 km amb els bombers.


 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut