Període de cessió a un altre soci de les entrades per a la final de Copa

Període de cessió a un altre soci de les entrades per a la final de Copa

Del dimarts 2 de maig a les 10 h fins al dimecres dia 3 a les 19 h. a través del formulari que trobareu en aquesta informació

Des del dimarts 2 de maig a les 10 h i fins el dimecres dia 3 a les 19 h, els socis agraciats al sorteig del passat divendres amb una entrada per a la final de la Copa del Rei que jugaran el FC Barcelona i l'Alabès al Vicente Calderón de Madrid el 27 de maig, poden cedir la seva localitat a un altre soci a través del formulari següent.

Les entrades de la final de Copa seran nominals, i per tant, els socis assignats en el sorteig, o aquells que hagin rebut la cessió d'una entrada, són els qui hauran de fer ús d'aquestes localitats.

El soci que rep l’entrada cedida no pot haver estat agraciat, no pot ser aleví, ni estar sancionat per la Comissió de Disciplina, ni tenir el carnet de soci impagat.

Compra i pagament online, del 4 al 8 de maig

Els socis agraciats, i amb el canvi de nom de l’entrada ja fet, si s’escau, hauran de fer la compra de les entrades mitjançant la pàgina web del FC Barcelona del 4 al 8 de maig. El cobrament de l’entrada es farà en el moment en què els socis facin l’elecció de la zona de la localitat i la compra, a través del web.

Viatges amb tren o autocar

FCBDesplaçaments ofereix als socis la possibilitat de viatjar amb tren (150 €) o amb autocar (35 €) a aquesta final de Copa. Els trens sortiran de Barcelona-Sants i de Girona el mateix dia del partit i tornaran un cop acabada la final, mentre que els socis que optin per l’autocar podran sortir des de les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, amb tornada garantida després del partit. La informació d’aquests desplaçaments es pot consultar a www.fcbdesplacaments.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut