Insígnies d’or per agrair 50 anys de fidelitat

Insígnies d’or per agrair 50 anys de fidelitat

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Cardoner presideixen un nou acte d’homenatge a socis que es van vincular al Barça l’any 1966

Aquest dijous 18 de maig al vespre han continuat les sessions de lliurament de les insígnies d’or als socis que compleixen 50 anys de vinculació al Club. La Llotja President Suñol del Camp Nou ha estat l'escenari d’un nou acte en el què el president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident Jordi Cardoner, ha fet entrega del guardó a un grup de 30 socis que es van treure el carnet del Barça l’any 1966.

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner han saludat els socis homenatjats i els han fet entrega de la seva insígnia en una recepció que ha permès als socis i familiars acompanyants conèixer la Llotja del Camp Nou, i al mateix temps poder contemplar una visió diferent de l’Estadi, en un moment que es troba buit i respira tranquil·litat.

Després de visionar-se un vídeo amb alguns dels moments més emblemàtics d’aquests darrers 50 anys, Josep Maria Bartomeu ha recordat alguns aspectes de l’any 1966 relacionats amb el Barça. Aquell any va veure la primera edició del Trofeu Joan Gamper, es va guanyar la Copa de Fires en una final a doble partit contra el Saragossa i es va enderrocar l’antic camp de Les Corts.

El president barcelonista s’ha dirigit als socis assistents per destacar que: “Vau ser uns valents per fer-vos socis en un moment que el Club no era massa ben vist pel règim de la dictadura i no era fàcil ser del Barça”.

Bartomeu ha agraït el suport dels socis presents i la seva constància durant tots aquests anys: “Us volem donar les gràcies perquè vosaltres heu ajudat a convertir-nos en un Club davanter i poder gaudir d’una època d’èxits com l’actual, amb els millors jugadors del món. Sempre heu ajudat a superar les dificultats i a fer créixer el Club tant en l’àmbit esportiu com social”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut