Estrella Roja – FCB Lassa: S’acomiaden del Next Generation Tournament amb un recital (66-87)

Els de Julbe han trencat el partit amb un parcial d’11-31 en el segon període i finalitzen la seva participació amb bon sabor de boca

El Barça Lassa júnior ha disputat aquest dissabte el seu últim partit en el Next Generation Tournament d’Istanbul. Els homes d’Alfred Julbe s’han exhibit per moments i han manat durant gran del partit per més de trenta punts. El gran final de primer període, combinat amb un gran parcial en el segon quart (26-53), ha permès als catalans fer-se amb el control d’un partit que no han deixat escapar en el segon temps (66-87). Sergi Martínez, amb 24 punts i 31 de valoració, ha estat el jugador més destacat.

Gran parcial per trencar el partit

Tot i l’inici igualat de partit (13-13, min 5) la defensa del Barça Lassa ha fet mal a un Estrella Roja que s’ha vist superat amb el potencial ofensiu blaugrana. Un parcial de 2-9 per acabar el primer període s’ha vist incrementat amb l’11-31 dels segon quart, fet que ha portat el partit al descans amb una renda de vint-i-set punts, 26-53. Els triples de Velicka, Dieng i uns grans minuts de Sergi Martínez, claus en el triomf parcial.

Tot sota control

En el segon temps el Barça Lassa no ha abaixat el ritme en defensa i en atac ha seguit jugant un gran bàsquet, molt lluït per a l’espectador i amb grans accions individuals. L’avantatge s’ha ampliat fins al 13-20 del final del tercer període (39-73) que ha deixat el partit totalment sentenciat.

I és que la gran renda blaugrana ha fet que el partit tingués una intensitat més baixa en els últims deu minut, fet que ha estat aprofitat per l’Estrella Roja, que ha rebaixat la dierència final fins als vint-i-un punts (66-87).