S'obren les inscripcions de la Cursa Barça 2017

S'obren les inscripcions de la Cursa Barça 2017

Els corredors ja poden reservar el seu dorsal per participar a la jornada esportiva que se celebrarà el diumenge 3 de setembre amb el Camp Nou com a punt de sortida i d’arribada

Les inscripcions per a la Cursa Barça 2017 ja estan obertes. Els corredors i les corredores que desitgin participar a la cursa popular més blaugrana ja poden reservar el seu dorsal omplint el formulari present al lloc web del FC Barcelona. El Camp Nou serà el punt d’arribada i de sortida del recorregut de 10 quilòmetres que es realitzarà el diumenge 3 de setembre. Enguany, la principal novetat és la creació de tres curses infantils.

El període d’inscripcions finalitzarà el 31 d’agost i la recollida de la samarreta tècnica commemorativa de Nike, del dorsal i, en cas d’haver-lo sol·licitat, del xip d’un sol ús, es farà a la Fira d’Atenció al Corredor que hi haurà a l’Auditori 1899 els dies 1 i 2 de setembre. Els preus de la prova de 10 quilòmetres –per a majors de 16 anys– oscil·la entre els 11 i els 22 euros, mentre que la prova orientada als nens nascuts entre el 2008 i el 2009 serà gratuïta. Les altres dues curses infantils (nascuts entre el 2002 i el 2007) tindran un cost d’inscripció de 2 euros. També hi haurà un premi commemoratiu per a tots els participants de les curses infantils.

La prova, organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració del Districte de les Corts, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona, començarà a les 9.00 hores i recorrerà els carrers més propers al Camp Nou, en una jornada en què el barcelonisme s’integra al barri de les Corts. La Cursa Barça 2017 tindrà un caire més familiar, ja que serà la primera vegada que la carrera popular presenti tres recorreguts infantils dins les instal·lacions del Camp Nou. D’aquesta forma, el recinte exterior de l’Estadi s’obrirà per fomentar una jornada festiva que integrarà el teixit social i esportiu de les Corts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut