Cursa Barça - Infantils

 

La Cursa Barça 2018 també tindrà un espai per als més petits. Enguany es manté la Cursa Barça Kids Race, per a menors de 16, tot i que hi ha una modificació en les categories per a aquesta edició. La cursa popular més blaugrana tindrà un caire més familiar, ja que les quatre categories infantils permetran als més petits correr dins les instal·lacions del Camp Nou. D’aquesta forma, el recinte exterior de l’Estadi s’obrirà per fomentar una jornada festiva que integrarà el teixit social i esportiu de les Corts.

La prova pels nascuts entre el 2009 i 2010 serà de 450 metres (mitja volta al Camp Nou), la segona cursa d’uns 900 metres implicarà fer una volta sencera a l’estadi (nascuts entre el 2007 i el 2008) i per últim, dues curses d’uns 1.800 metres, que suposarà fer dues voltes al Camp Nou. Per una banda correran aquesta distància els nascuts entre el 2005 i el 2006 i per l'altre els nascuts entre el 2004 i 2003.

La Cursa Barça "Kids Race" està dirigida per a nens i nenes d'entre 8 i 15 anys, començarà un cop finalitzada la Cursa Barça, i la inscripció per a qualsevol d'aquestes categories tindrà un cost de 2 euros.

 

Descarrega el reglament de la Cursa Barça Kids Race
Descarrega l'autorització per a menors per participar a la Cursa Barça Kids Race
Descarrega el recorregut de la Cursa Barça Kids Race