La Cursa Barça 2017 presenta, com a principal novetat, tres proves per a nens i nenes al voltant de l’estadi blaugrana. La cursa popular més blaugrana tindrà un caire més familiar, ja que serà la primera vegada que hi haurà tres recorreguts infantils dins les instal·lacions del Camp Nou. D’aquesta forma, el recinte exterior de l’Estadi s’obrirà per fomentar una jornada festiva que integrarà el teixit social i esportiu de les Corts.

La prova orientada per als nens i nenes més petits serà una cursa d’uns 450 metres (nascuts entre el 2008 i el 2009), una segona cursa d’uns 900 metres implicarà fer una volta sencera a l’estadi (nascuts entre el 2006 i el 2007) i el recorregut més llarg serà d’uns 1.800 metres, que suposarà fer dues voltes al Camp Nou (nascuts entre el 2002 i el 2005).

La primera prova, orientada als nens i nenes d’edat més inferior, serà gratuïta (inscripció i dorsal), mentre que les altres dues tindran una cost d’inscripció de 2 euros (inscripció, dorsal i xip). També hi haurà un record commemoratiu per a tots els participants. Les inscripcions s'han de fer en aquest lloc web i han d'anar acompanyades d'una autorització signada pels progenitors o tutors dels menors.

La Cursa Barça Infantil ("Kids Race") està dirigida per a nens i nenes de entre 9 i 15 anys i començarà a les 10.45 hores, un cop finalitzada la "Cursa Barça".

Descarrega el reglament de les curses infantils de la Cursa Barça
Descarrega l'autorització per a menors per participar a les curses infantils de la Cursa Barça
Descarrega el recorregut de les curses infantils de la Cursa Barça (a l'esplanada del Camp Nou)