Dos joves assisteixen al partit de Las Palmas com a premi a la seva fidelitat blaugrana

Dos joves assisteixen al partit de Las Palmas com a premi a la seva fidelitat blaugrana

Un sorteig entre 1.500 socis que assoleixen els 18 anys aquest 2017 va decidir que Marcel Pagès i Martí Mayoral fossin els guanyadors dels dos viatges dobles al darrer desplaçament de Lliga

El joves socis Marcel Pagès i Ticó i Martí Mayoral i Morera van tenir l’oportunitat de viatjar a Las Palmas, acompanyats del pare respectiu, per assistir al partit que va disputar diumenge el Barça contra la Unión Deportiva Las Palmas, corresponent a la penúltima jornada de Lliga, i que va significar la victòria barcelonista per 1-4. 

El Marcel i el Martí van ser els guanyadors del sorteig que l’Àrea Social del Club va efectuar entre els 1.500 socis que aquest 2017 compleixen els 18 anys i obtenen la majoria d’edat. Els dos afortunats van viatjar a aquest darrer desplaçament de Lliga, com a integrants d'un dels programes que organitza FCBDesplaçaments per als socis i aficionats.

Els joves guanyadors es van apropar la setmana passada a les instal·lacions del Camp Nou per rebre el premi de mans del director de l’Àrea Social del FC Barcelona, Pere Jansà, que els va felicitat i els hi va desitjar que gaudissin del viatge i del partit.

Tant el Marcel com el Martí van explicar que es van sorprendre molt quan es van assabentar que havien estat els guanyadors d’aquest premi, i es van mostrar molt il·lusionats per viure aquesta experiència, ja que era la primera vegada que assistien a un partit del Barça fora del Camp Nou.

Des de la grada de l'estadi canari, els dos socis barcelonistes van poder seguir d'aprop totes les incidències del partit i van poder festejar amb la resta d'aficionats la victoria del Barça, que permet seguir tenint opcions de cara al títol de Lliga.

Agraïment i premi a la fidelitat

Aquest sorteig ha estat una de les accions promogudes per l’Àrea Social per poder agrair als joves socis la seva fidelitat i el fet de renovar la seva vinculació amb el Club, en el moment de canviar de categoria.

Per agrair aquesta fidelitat, el Club ofereix l'oportunitat a aquests socis de ser premiats en els diferents sortejos que s'efectuen entre aquest col·lectiu.

Juntament amb aquest viatge del Marcel i el Martí també es van sortejar, entre aquells socis que estrenen aquest any la categoria Adult, deu entrades dobles per a un partit al Camp Nou, i, entre aquells que passen de la categoria Aleví a Infantil, cinc equipacions blaugrana signades per un jugador de la plantilla, el qual poden escollir els mateixos socis premiats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut