CFBB París – FCB Lassa: Debut amb derrota a Istanbul (85-66)

Els blaugranes es veuen superats per l’encert exterior dels francesos en el primer temps i comencen perdent el Next Generation Tournament

El Barça Lassa ha començat el Next Generation Tournament d’Istanbul amb derrota (85-66). Els homes d’Alfred Julbe s’han vist superats pel CFBB Paris en un duel que s’ha trencat en una primera part en què els francesos han anotat vuit triples. El 44-24 amb el qual s’ha arribat al descans ha intentat ser reduït fins al 85-66 final, resultat que obliga els catalans a vèncer els dos partits que resten i esperar altres resultats per poder classificar-se per a la final.

De més a menys

L’inici de partit del Barça Lassa ha estat més que correcte amb el 7-11 de sortida, però un parcial de 18-0 ha desactivat els catalans, que s’han vist catorze punts per sota després de deu minuts (25-11) rebent triples després de bones defenses. Yanik Blanc, amb quatre triples en la primer part, ha estat un malson per als de Julbe, que han marxat al descans amb un desavantatge de vint punts, 44-24, i amb el repte de millorar perquè encara hi havia molt en joc.

Millors sensacions tot i la derrota

En el segon temps el capità Sergi Martínez s’ha carregat l’equip a les esquenes i ha marxat fins als 17 punts en un quart en què n’ha anotat 13. Tot i així, el CFBB París no s’ha mostrat nerviós i ha seguit anotant, però utilitzant més el joc interior (68-48 min 30).

En els últims deu minuts el Barça Lassa ho ha seguit intentat, però l’encert parisenc no ha decaigut i els triples de Briki i Ayayi han seguit fent mal a l’equip (81-52, min 33). En el tram final de partit els blaugranes han rebaixat la diferència amb els triples de Dieng i Velicka per acabar el matx amb el 85-66 final.