“Tomy” agafa les regnes del nou projecte

“Tomy” agafa les regnes del nou projecte

El club aposta per un projecte a tres anys vista amb la intenció de consolidar l’equip a la màxima categoria i potenciar el planter

El FC Barcelona i Pablo Tomás García han arribat a un acord, perquè Tomy sigui l’entrenador del primer equip de la secció de rugbi la pròxima temporada, amb opció a dues més renovables any a any. La intenció del Club és iniciar un projecte de llarga durada amb aquest nou entrenador.

Comptant amb el planter

Tomy, que ja va fer-se càrrec del primer equip les últimes jornades de la temporada passada, ha assegurat a l’acte de presentació, que vol treballar en un “nou mètode perquè el primer equip de la secció del FC Barcelona de rugbi comenci a escalar a la Divisió d’Honor”, tot plegat amb la intenció “d’assentar el primer equip a la primera divisió”.

A més a més, Pablo Tomás García també ha destacat la importància que tindrà el planter per a ell: “La idea és comptar amb molta gent de la casa, amb gent jove”. “Ens centrarem en la manera com treballen els jugadors, els començarem a buscar més de casa i no tant de fora”, ha assegurat.

Un projecte de llarga durada

D’altra banda, el director tècnic de la secció, Paco Peña, ha destacat el fet que Tomy sigui “un home de casa”. “Ell ha estat els últims tres anys en la formació de la casa, i hem cregut que era el moment de crear un projecte nou amb ADN Barça”, ha afirmat. Pel que fa a la secció, Peña, ha assegurat que s’està treballant perquè el rugbi sigui una secció amateur referent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut