Segon Pitxitxi per a Jenni Hermoso

Segon Pitxitxi per a Jenni Hermoso

La davantera blaugrana ha acabat la Lliga firmant 35 gols en els 27 partits que ha disputat

Jenni Hermoso s’ha tornat a convertir en la Pitxitxi de la Lliga femenina. La ‘10’ blaugrana ha marcat el seu gol número 35 en la competició durant la derrota al camp del Llevant (2-1). D’aquesta manera, revalidava el guardó individual amb tres dianes més que la matalassera Sonia Bermúdez. És la segona vegada consecutiva que Jenni assoleix el Pitxitxi, ja que en el curs anterior també ho va ser amb 24 dianes.

El premi s’ha gestat en un últim tram de Lliga espectacular. L’atacant madrilenya ha marcat en nou de les últimes deu jornades. Jenni Hermoso és la blaugrana amb més minuts disputats a la Lliga (2.279). Els 35 gols els ha firmat en els 27 compromisos que ha jugat, en els que també ha repartit 7 assistències.

Apunta a la Copa

Tot i el Pitxitxi i els bons números del Barça Femení, la Lliga s’ha tornat a escapar. És per això que, al final del duel a València, Jenni Hermoso es mostrava un punt resignada. “Almenys ens emportem alguna cosa; com l’any passat també ens vam quedar el Pitxitxi i no vam guanyar res.  Jo ja deia que preferia un títol, però no negaré que també em fa una mica d’il·lusió tenir-lo”, manifestava.

Tanmateix, en declaracions a Barça TV, la davantera blaugrana ja pensava en el nou repte col·lectiu: “No esperàvem la derrota, tanquem la Lliga amb sabor agredolç i ara només pensem en la Copa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut